[Ulotka. Incipit] "Volk in Not" so tönt der Ruf im Ruhrgebiet ... - Deutscher Heimatbund (Gdańsk). (Berlin : [wydawca nieznany], 1920)
Ulotka zachęcająca do wstępowania do Deutscher Heimatbund Danzig.
Data na podstawie treści.
Keywords: Deutscher Heimatbund (Gdańsk) -- druki ulotne; Deutscher Heimatbund (Gdańsk); Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1900-1945.; Druki ulotne