[Afisz. Incipit] Koło Robotniczego Towarzystwa Przyjaciół Dzieci O/Gdańskiego w Nowym Porcie urządza Zabawę Taneczną w Nowym Porcie ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o zabawie w byłym Domu Marynarza 19.02.1949 r.