Program Akademii w 25 rocznicę zgonu ... Włodzimierza Iljicza Lenina w Teatrze Miejskiem "Wybrzeże" w Gdyni w dniu 21 stycznia 1949 r. o godz. 17 / Polska Zjednoczona Partia Robotnicza. ([wydawca nieznany], 1949)
Program obchodów.