[Afisz. Incipit:] Zespół Artystyczny przy Świetlicy Malborskich Zakładów Roszarniczych w Malborku wystawia sztukę w 3-ch aktach - Izydora Sztoka "Gastello" ... ([wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujący o przedstawieniu. Reżyser: B. Dzik, dekoracja: P. Solarski, kierownik artystyczny: I. Napiórkowska.