[Afisz. Incipit:] Zespół Artystyczny przy Świetlicy Malborskich Zakładów Roszarniczych w Malborku wystawia sztukę w 3-ch aktach - Izydora Sztoka "Gastello" ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujący o przedstawieniu. Reżyser: B. Dzik, dekoracja: P. Solarski, kierownik artystyczny: I. Napiórkowska.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Teatr; Zespoły teatralne; Malbork (woj. pomorskie); Afisz