Königl[iches] Zeughaus Portal und Brunnen nach Joopengasse / Photographische Aufnahme Hermann Rückwardt. - Rückwardt, Hermann (1845-1919) (Architektonische Studien-Blätter, 1889)
Przedstawia studnię oraz portal Wielkiej Zbrojowni w Gdańsku, ujęcie od ul. Piwnej, ok. 1889 r.