Königl[iches] Zeughaus Portal und Brunnen nach Joopengasse - Rückwardt, Hermann (1845-1919). (Berlin : Lichtdruck und Verlag von Hermann Rückwardt, 1889)
Przedstawia studnię oraz portal Wielkiej Zbrojowni w Gdańsku, ujęcie od ul. Piwnej, ok. 1889 r.
Seria II.
Fot. Gd.
Keywords: Wielka Zbrojownia (Gdańsk, Polska) -- 19 w. -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 19 w. -- fotografie