Ex Libris Der Stadt Ostseebad Zoppot / F. Heidingsfeld. - Heidingsfeld, Fritz (1907-1972) (1945)
Na falach płynie brązowa łódź z postawionym żaglem z ładunkiem czerwonych książek. Obok ryby. Na linie, zwieszającej się z masztu, napis: F. Heidingsfeld. U góry napis: Ex Libris, u dołu: Der Stadt Ostseebad Zoppot.