Ex Libris Leona Schillera / Tadeusz Przypkowski. - Przypkowski, Tadeusz (1905-1977) (1941)
Koło, pośrodku napis: Ignis Chalybem Idvart, wokoło w dwóch rzędach: In. Girvm. Imvs. Nocte. Et.Consvmimvr. Igni. / In. Girvm. Imvs. Nocte. Et Consvmimvr. Igni., poza otokiem napis: Ex Libris Leona Schillera, pod wyobrażeniem autograf artysty i data.