Występ zespołu ZHP Gawęda w Gdyni / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia harcerki z zespołu ZHP Gaweda na scenie przy Bulwarze Nadmorskim w Gdyni, 1978 rok.