[Afisz. Incipit] Miej. i Pow. Komitet Kultury Fizycznej organizuje Tydzień otwartych boisk ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujacy o zawodach w Elblagu 22-29.07.1951 r.
Keywords: Sport -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sport; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (woj. warmińsko-mazurskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne