Gdańsk Ul[ica] Okopowa [?] / J. Bułhak i Syn. (J. Bułhak i Syn Fotograficy Warszawa - Żolibórz Krasińskiego 18 m 1, 1945)
Nie przedstawia ulicy Okopowej w Gdańsku, na razie fragment niezidentyfikowany.