[Afisz. Incipit:] Zarządzenie celem doprowadzenia do estetycznego i schludnego wyglądu miasta ... / Leonard Wierzbicki. - Wierzbicki, Leonard (1888-1974) (Prezydent Miasta Sopotu, 1947)
Afisz z tekstem zarządzenia dotyczącym prac porządkowych w Sopocie w związku z Międzynarodowymi Targami Gdańskimi.