Geistliches Konzert : am Sonntag, den 16. Novemeber 1913 5 Uhr nachmittags in der Lutherkirsche zu Danzig-Langfuhr. ([s.n.], 1913)
Program koncertu, który miał miejsce w Gdańsku-Wrzeszczu w kościele luterańskim 16 listopada 1913 r.