Geistliches Konzert : am Sonntag, den 16. Novemeber 1913 5 Uhr nachmittags in der Lutherkirsche zu Danzig-Langfuhr. (Danzig : [s.n.], 1913)
Program koncertu, który miał miejsce w Gdańsku-Wrzeszczu w kościele luterańskim 16 listopada 1913 r.
Keywords: Życie artystyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- źródła