Katalog 1997 - Walter de Gruyter und Co. (Berlin ; New York : Walter de Gruyter, 1998)
Zawiera tytuły druków wydanych przez wydawnictwo Walter de Gruyter do grudnia 1997.
Tyt. z etykiety dysku.
Wymagania systemowe : Windows 3.1, 95 albo NT, 8 MB RAM, 5 MB wolnego miejsca na dysku.
Keywords: Walter de Gruyter und Co -- katalogi