Ex Libris Prof. Dr. Feliksa Bolechowskiego / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1969)
Serce rażone błyskawicą, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Prof. Dr. Feliksa Bolechowskiego. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem autograf aut. i data.