Ex Libris Prof. Dr. Feliksa Bolechowskiego - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001).; Bolechowski, Feliks (1911-1980). ([S.l.], 1969)
Serce rażone błyskawicą, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Prof. Dr. Feliksa Bolechowskiego. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem autograf aut. i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.