[Afisz. Incipit] Zarządzenie w sprawie akcji odśnieżnej i przeciw gołoledzi w m. Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz z treścią zarządzania w sprawie akcji odśnieżnej i przeciw gołoledzi w Gdańsku z 21.12.1955 roku.