[Afisz teatralny] Aleksander Fredro - Zemsta / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1982)
Afisz teatralny informujący o premierze 20.03.1982 r. Teatr na Targu Węglowym w Gdańsku. Reżyseria: Stanisław Hebanowski, scenografia: Marian Kołodziej muzyka: Andrzej Głowiński.