[Afisz. Incipit] Odezwa do wszystkich Zarzadow Gminnych i Kol Gromadzkich Samopomocy Chlopskiej w powiecie ... / J. Piotrowski. - Piotrowski, Jan (1907-1984) (Pełnomocnik Rzadu R.P. na obwód Lebork, 1946)
Afisz z odezwą dotyczącą prac rolnych 6.04.1946 r.