[Afisz. Incipit] Obwieszczenie. Dekretem Rady Ministrów ... został uregulowany tryb postepowania ... / Panstwowy Urząd Repatriacyjny Powiatowy Oddział Powiatowy w Elblągu. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz dotyczący zasad osadnictwa w Elblągu i okolicach.