[Afisz. Incipit] Obwieszczenie. Dekretem Rady Ministrów ... został uregulowany tryb postepowania ... - Polska. Państwowy Urząd Repatriacyjny. Oddział Powiatowy (Elbląg). (Elblag : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz dotyczący zasad osadnictwa w Elblągu i okolicach.
Brak polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska ; region) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.