Przewodniczący Rady Państwa Henryk Jabłoński i I sekretarz Komitetu Wojewódzkiego Tadeusz Fiszbach podczas zwiedzania Muzeum Hymnu Narodowego w Będominie / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia przewodniczącego Rady Państwa Henryka Jabłońskiego i I sekretarza Komitetu Wojewódzkiego Tadeusza Fiszbacha podczas zwiedzania Muzeum Hymnu Narodowego w Będominie, 1978 r.