Trzewiczki : opera Piotra Czajkowskiego : prapremiera Gdańsk czerwiec 1952 / Karol Gajewski ; Państwowa Filharmonia Bałtycka Studio Operowe. - Gajewski, Karol (1896-1969) ([wydawca nieznany], 1952)
Na ciemnoniebieskim tle uśmiechnięty księżyc a przed nim trzewiki.