Ex Libris Dr Stanisław Aulich : In Memoriam Valentin Le Campion / W. B. - Barylski, Wojciech (1929-1999) (1964)
Na tle arkuszy papieru ręka, chwiejak, gałązka laurowa i inicjał VLC. Napis u góry Ex Libris, niżej: In Memoriam Valentin Le Campion, u dołu w prostokątnej ramce: Dr Stanisław Aulich. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.