Ex Libris Dr Stanisław Aulich : In Memoriam Valentin Le Campion - Barylski, Wojciech (1929-1999).; Aulich, Stanisław Adolf (1883-1964).; Le Campion, Valentin (1903-1952). (1964)
Na tle arkuszy papieru ręka, chwiejak, gałązka laurowa i inicjał VLC. Napis u góry Ex Libris, niżej: In Memoriam Valentin Le Campion, u dołu w prostokątnej ramce: Dr Stanisław Aulich. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.
Na odwrocie pieczątka czerwonym tuszem z nazwiskiem artysty i symbolem techniki graficznej. Data według cytowanej bibliografii.
Strona Ekslibris polski, 01.06.2020
Keywords: Ekslibris polski -- 1945-1970.