[Afisz. Incipit:] Harcerski Klub Sportowy Wybrzeże urządza w sobotę dnia 19 lipca 1947 r. ... ogrodową zabawę taneczną ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie w Klubie Marynarza ul. Władysława IV.