[Afisz. Incipit:] Harcerski Klub Sportowy Wybrzeże urządza w sobotę dnia 19 lipca 1947 r. ... ogrodową zabawę taneczną ... (Sopot : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie w Klubie Marynarza ul. Władysława IV.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Bale (zabawy taneczne); Gdynia (woj. pomorskie); Druki ulotne