Actie der Marienburger Privat Bank. D. Martens zu Marienburg über Zwei Hundert Thaler Preuss. Courant. - Martens D. Marienburger Privat Bank.; Verlag A. W. Kafemann ([Gdańsk : s.n., 1867)
Akcja Nr... malborskiego Martens D. Marienburger Privat Bank na 200 talarów pruskich.
Formularz akcji wykonano na papierze jasnokremowym bez znaków wodnych. Tekst na pierwszej stronie jasnożółte zdobienia otoczone czarną ozdobną ramką.
Keywords: Banki -- Polska -- Malbork -- 19 w; Akcje -- 19 w