Koncert symfoniczny dla uczczenia 30 rocznicy śmierci Karola Szymanowskiego / Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka ; Skoracki J. - Skoracki, Józef (1920-2005) ([s.n.], 1967)
Afisz inform. o koncercie, który miał miejsce 17-18.03.1967 r.