Koncert symfoniczny dla uczczenia 30 rocznicy śmierci Karola Szymanowskiego - Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka (Gdańsk).; Skoracki, Józef (1920-2005). (Gdynia : [s.n.], 1967)
Afisz inform. o koncercie, który miał miejsce 17-18.03.1967 r.
Dyrygent - Jerzy Katlewicz ; soliści Stefania Woytowicz, Edward Auer. Na lewej krawędzi J. Skoracki.
Keywords: Szymanowski, Karol -- (1882-1937) -- rocznice; Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970.