Boldog Új Évet Kiván Galambos Ferenc / di. - Drahos, Istvan (1895-1968) (1961)
Przedstawia ptaka z rozpostartymi skrzydłami, z orderem w kształcie krzyża na piersi, w szponach trzyma butelkę i bochen chleba, niżej wstęga z datą 1961. U dołu napis: Boldog Új Évet Kiván Galambos Ferenc. Sygn. aut. i data w obrębie kompoz.