Bertolt Brecht - Dobry człowiek z Seczuanu / H. Tomaszewski. - Tomaszewski, Henryk (1914-2005) ([wydawca nieznany], 1956)
Plakat przedstawienia z 1956 r. Teatr Domu Wojska Polskiego w Warszawie. Plakat przedstawia czerwono-białego ptaka na czarnym tle.