[Wystawa "Motyw pracy w grafice PRL"] / fotografia K. Andryszkiewicz. - Andryszkiewicz, Krystyna (1955- ). (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia mężczyznę oglądającego wystawę w Muzeum Narodowym w Gdańsku, 1979 r.