[Wystawa "Motyw pracy w grafice PRL"] - Andryszkiewicz, Krystyna (1955- ).; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). (Gdańsk : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1979)
Przedstawia mężczyznę oglądającego wystawę w Muzeum Narodowym w Gdańsku, 1979 r.
Opis pod zdjęciem: "Motyw pracy w grafice PRL" - taki tytuł nosiła wystawa zorganizowana w Muzeum Narodowym w Gdańsku z okazji 35 rocznicy powstania Polski Ludowej.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie opisu pod zdjęciem i przedstawienia.
Keywords: Muzeum Narodowe (Gdańsk) -- fotografie; Fotografie -- Polska -- 1945-1990.; Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie