Zawody piłkarskie Zo mistrzostwo ekstraklasy Ogniwo Cracovia-Budowlani Lechia. (Gdańsk : [s.n], 1949)
Afisz inf. o meczu 14.08.1949 r. na Stadionie Miejskiem we Wrzeszczu.
Keywords: Lechia Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Piłka nożna -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne