[Afisz. Incipit:] 15 marca we wtorek 1938 r. ... Drugi wieczór literatów krakowskich na pomoc zimową / Odział Krakowski Związku Zawodowego Literatów Polskich. ([wydawca nieznany], 1938)
Afisz informujący o wieczorze 15.03.1938 r. w sali Uniwersytetu Jagiellońskiego.