Linia Palestyńska Konstanca-Haifa-Konstanca : Rozkład jazdy No 3 1937 S/S Polonia / Gdynia-Ameryka Linie Żeglugowe. ([wydawca nieznany], 1937)
Rozkład linii pasażerskiej do Haify z okresu czerwiec-wrzesień 1937 r.