[Afisz. Incipit] Zarzadzenie. Zgodnie z wymaganiami prawa przemysłowego ... / Zarzad Miejski w Elblagu. Wydzial Przemyslowy. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o obowiązku złożenia planów urządzeń technicznych 10.02.1947 r.