[Afisz. Incipit] Zarzadzenie. Zgodnie z wymaganiami prawa przemysłowego ... - Elbląg (Polska). Zarząd Miejski. Wydział Przemysłowy (Elblag : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o obowiązku złożenia planów urządzeń technicznych 10.02.1947 r.
Brak polskich znaków diakrytycznych.
W prawym górnym narożniku: Elblag, dnia 10 lutego 1947 r.
Pod tekstem: Prezydent Miasta (-) J. Skarzynski.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.