Ex Libris W. Mańkowski Mars - Jakubowski, Stanisław (1881-1934).; Mańkowski, Witold (wojskowość). ([S. l., 1952)
Przedstawia monetę antyczną, z boku napis: Mars, w otoku napis: Ex Libris W. Mańkowski. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Nazwisko aut. wg sygn. aut., data wg bibliogr.
Strona, dostęp 01.12.2015
Keywords: Mars (bóstwo rzymskie).; Ekslibrisy numizmatyczne; Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.