XVL Indywidualne Mistrzostwa Polski seniorów w boksie - Ciesiulewicz, Tadeusz (1936-1997) ([s.n.], 1974)
Plakat zawodów, które miały miejsce w gdańskiej Hali Olivia 24-31.03.1974 r. Nazwisko autora na prawej krawędzi.