[Afisz. Incipit:] Polski Czerwony Krzyż - Odział w Tczewie urządza ... wieczór pieśni i urozmaiceń ... (Tczew : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o wieczorze 06.06.1948 r. w auli Gimnazjum.
Keywords: Polski Czerwony Krzyż (PCK); 1901-2000; 1945-1989; Tczew (woj. pomorskie ; okolice); Druki ulotne