Wiceprzewodniczący WRZZ Czesław Grzegorzewski wręcza Przewodniczącemu Rady Zakładowej Stoczni Północnej Józefowi Kamińskiemu dyplom za zajęcie I miejsca / fotografia E. Pawłowski. - Pawłowski, Eugeniusz (1939- ). (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia dwa zdjęcia: wręczenie dyplomu za I miejsce w konkursie na najlepszą ekspozycję przedstwiającą "Ludzi dobrej roboty" i samą ekspozycję, 1979 r.