Der grosse Generalstab Luftschiffkreuzer im Felde. ([Leipzig : C. G. L., 1914)
Przedstawia żołnierzy niemieckich na polu walki podczas I wojny światowej, na drugim planie oficerowie, na niebie widoczny sterowiec.
Data wg przedstawienia i stempla pocztowego.
Keywords: Wojna światowa (1914-1918) -- karty pocztowe; Karty pocztowe -- 1900-1945.