[Afisz. Incipit] Nadmorska Szkoła Lotnictwa Szybowcowego ... organizuje w Sopocie 3-miesięczny kurs teoretyczno-praktyczny kurs szybowcowy ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o kursie.
Keywords: Szybownictwo -- Polska -- 1945-1990.; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.