[Ulotka. Incipit] Am Sonntag, den 7. September 1930, ... Großes Garten Doppel-Konzert ... (Danzig : [wydawca nieznany], 1930)
Ulotka z programem koncertu w Café Derra.
Keywords: Chóry -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.; Druki ulotne