Ex Libris Artur Mario Da Mota Miranda : Pour Nuevos Mundos - Saez, Julio Fernandez (1924- ).; Miranda, Artur Mário da Mota (1928- ). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1960)
W obramowaniu mężczyzna z węzełkiem na kiju, za nim w tle żaglowce, na obramowaniu dookoła napis: Ex Libris Artur Mario Da Mota Miranda - Pour Nuevos Mundos.
Data według podanej bibliografii.
Strona Deutsche Exlibris Gesellschaft, dostęp 11.04.2019
Keywords: Ekslibrisy -- Hiszpania -- 20 w