[Afisz. Incipit] Gdańska Spółdzielnia Spożywców zawiadamia, że od 1 sierpnia rb. wprowadza dla swych członków kartę zakupów ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o wprowadzeniu kart zakupów dla członków spóldzielni spożywców, lipiec 1947 r.